Verkoop coatingsbedrijf

Overweeg je jouw coatingsbedrijf te verkopen? Laat je dan begeleiden door onze ervaren bedrijfsovername-specialisten met expertise in de coatingsindustrie.
Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is als je jouw coatingsbedrijf gaat verkopen
We zoeken én vinden de juiste kopers voor jouw coatingsbedrijf
We ontzorgen je volledig tijdens het hele traject van de verkoop van je coatingsbedrijf
Deze ondernemers gingen je voor
Strizo

Je coatingsbedrijf verkopen en op zoek naar advies?

Dan ben je bij Take 5 het juiste adres. Onze team van benaderbare specialisten in de verkoop van bedrijven staat klaar om je op een laagdrempelige manier van A tot Z te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar iemand om je bedrijf aan te verkopen, juridische hulp nodig hebt bij het afwikkelen van de verkoop of niet weet waar je moet starten, wij ontzorgen je op een professionele manier tijdens het volledige traject én hebben expertise in coatingsbedrijven.

Dit maakt Take 5 uniek

5

Samen met ons je bedrijf verkopen

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.
3

Stap voor stap

De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken richting een overname. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.
4

Ervaren en gecertificeerd

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.
6

We kennen de weg naar overnamekandidaten

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke overnamekandidaten. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste koper. Mogelijk hebben we al een aantal geïnteresseerde partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke kopers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste overnamekandidaat te vinden.
Play Video

Hoe een strategische overname rust geeft aan een ondernemer

Doordat de sterke groei van Switch Elektro is de onderneming in een ander vaarwater terecht gekomen én omdat de eigenaar zich graag wilde focussen op andere zaken hebben zij besloten om het bedrijf verder te laten groeien het te willen verkopen aan een strategische koper.

Win vrijblijvend advies in over de verkoop van je bedrijf

Laat onze ervaren experts je helpen bij de verkoop van jouw onderneming. Start door een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in te plannen.