Gecertificeerd, transparant én vertrouwd

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerde adviesorganisatie, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht. Door onze certificatie ben je gegarandeerd van kwalitatief advies en een transparante en eerlijk aanpak.

Wat maakt ons als gecertificeerde overnameadviseurs anders?

Kwaliteitsgarantie

Als BOBB lid werken we volgens strenge kwaliteitsnormen en zijn we verplicht ons regelmatig te latenscholen op basis van de nieuwste marktontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving. Bovendien wordt het kwaliteitsbeleid van Take 5 regelmatig onafhankelijk getoetst.

Gedragscode

Als gecertificeerd BOBB-lid zijn wij verplicht ons te houden aan de BOBB Gedragscode, hierdoor ben je gegarandeerd van een integere en transparante aanpak gedurende het complete proces.

Eén belang

Als gecertificeerd bedrijfsmiddelaar mogen we per dossier maar één belang dienen, dat van jou! Je bent er dus zeker van dat de complete transactie op basis van ons advies in jouw voordeel zal worden afgehandeld.

Geschillencommissie

Mocht er gedurende het overnameproces iets verkeerd gaan, lossen we dat natuurlijk altijd samen in goed overleg op. Mocht je er niet meer met ons uitkomen, heb je ook toegang tot de onafhankelijke BOBB Geschillencommissie.

Certificering

Het team van Take 5 overnameadviseurs bestaat uit meerdere gecertificeerde overnameadviseurs en kandidaat overnameadviseurs. Elk dossier wordt begeleid door minimaal één gecertificeerde overnameadviseur welke toezicht houdt op de kwaliteit van het traject.

Echte toegevoegde waarde

Voor gespecialiseerde overnameadviseurs zijn bedrijfsovernames dagelijkse kost. Daarom hebben we veel toegevoegde waarde bij de verkoop en overname van ondernemingen. Wij kennen de weg in overnameland, werken onafhankelijk en zijn niet emotioneel betrokken

Kennismaken met onze gecertificeerde adviseurs?

Kom vrijblijvend met ons in contact, we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Meer weten over onze certificering?

Je vindt alle informatie over de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht op de website van de BOBB.
Naar de BOBB
Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht