Wil je een bedrijf overnemen om te groeien?

Ben je op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden voor je bedrijf en overweeg je hiertoe een ander bedrijf over te nemen? Laat de ervaren specialisten van Take 5 je helpen om het maximale uit het aankoopproces te halen.

Wij zorgen onder andere voor:

  • Samen met jou bepalen welke type bedrijven je kan overnemen
  • Samen met jou actief op zoek te gaan om het geschikte bedrijf te vinden
  • De volledige begeleiding van het proces, vanaf jouw eerste idee tot en met afronding van de transactie of zelfs daarna wanneer je hulp nodig hebt met het integreren van je nieuw aangekochte bedrijf binnen je andere bedrijven

Een bedrijf overnemen met Take 5 is uniek

Of je nu op zoek bent naar een strategische aankoop, uitbreidingsmogelijkheden of een fusie wilt uitvoeren? De aanpak van Take 5 is uniek.
Ervaring bij bedrijf overnemen

De overnameadviseurs van Take 5 hebben een track-record van meerdere succesvolle overnames.

Actieve search

We gaan namens jou of samen met jou actief op zoek naar het ideale bedrijf om over te nemen. Hiervoor gebruiken we ons netwerk en online marktplaatsen.

Juridische kennis voor een bedrijf overnemen

We beschikken over uitgebreide juridische kennis, in huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen wanneer er bepaalde juridische documenten opgesteld of getoetst moeten worden.

Transparante tarieven

Bij Take 5 weet je vooraf waar je aan toe bent door een duidelijke all-in offerte. Bovendien bieden we je na elke stap in het proces de mogelijkheid om het traject te stoppen.

Certificering

Take 5 is aangesloten bij de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht. Bovendien beschikt Take 5 over meerdere door de BOBB gecertificeerde overnameadviseurs en kandidaat-overnameadviseurs. Door onze certificering van de BOBB garanderen we je kwaliteit, integriteit en transparantie. We werken daartoe volgens de door de BOBB opgestelde gedragscode.

Waarom is het belangrijk om te werken met een overnameadviseur die is aangesloten bij de BOBB?

  • Wanneer een overnameadviseur lid is van de BOBB en door de BOBB gecertificeerd is, kun je ervan uitgaan dat je kwalitatieve advisering en bemiddeling krijgt.
  • Alle aangesloten adviseurs handelen alleen ten gunste van de opdrachtgever.
  • De BOBB waakt voor transparantie en kwaliteit door middel van de door hen opgestelde gedragscode die door alle aangesloten adviseurs verplicht gevolgd moet worden.
  • Mocht er tijdens het proces iets verkeerd gaan, heb je toegang tot de onafhankelijke geschillencommissie van de BOBB.

Klaar voor de start?

Maak vrijblijvend kennis met onze experts in het overnemen van een bedrijf    Je bent in goed gezelschap