Een bedrijf overnemen? Laat de experts van Take 5 je helpen!

Het overnemen van een bedrijf is niet zomaar iets, het is een historische gebeurtenis in het bestaan van je onderneming en je levensloop als ondernemer. Laat onze gecertificeerde en ervaren experts je helpen het maximale uit de deal te halen. Voor ons is het overnemen van bedrijven dagelijkse kost en we begeleiden je stap-voor-stap door het proces op basis van onze unieke succesformule.
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

A tot Z begeleiding van het overnametraject

Geef ons opdracht om samen met jou een gewenst bedrijf aan te kopen of over te nemen. We geven een boost aan jouw verlangen en werken op een transparante wijze.

De begeleiding van Take 5 bij een bedrijf overnemen is uniek

Samen met jou

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen de agro en food sector

Stap voor stap

De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken richting een overname. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen de food sector

Ervaren en gecertificeerd

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen de agro en food sector

We kennen de weg naar bedrijven om over te nemen

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke bedrijven om over te nemen. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste ondernemingen. Mogelijk hebben we al een aantal geschikte partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke ondernemers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste onderneming om over te nemen te vinden.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames van zakelijke dienstverleners