Een bedrijf overnemen? Laat de experts van Take 5 je helpen!

Het overnemen van een bedrijf is niet zomaar iets, het is een historische gebeurtenis in het bestaan van je onderneming en je levensloop als ondernemer. Laat onze gecertificeerde en ervaren experts je helpen het maximale uit de deal te halen. Voor ons is het overnemen van bedrijven dagelijkse kost en we begeleiden je stap-voor-stap door het proces op basis van onze unieke succesformule.

Hoe kunnen wij jou helpen met een bedrijf overnemen?

Begeleiding overnametraject

Geef ons opdracht om samen met jou een gewenst bedrijf aan te kopen of over te nemen. We geven een boost aan jouw verlangen en werken op een transparante wijze.

Deze ondernemers gingen je voor

oos 300x100 white
juma 300x100 white
jobmassage 300x100 white
ab 300x100 white
hazacom 300x100 white
safeaccess 300x100 white
fihuma 300x100 white
anyroute 300x100 white

Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend kennis met onze experts in het overnemen van een bedrijf en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

De begeleiding van Take 5 bij een bedrijf overnemen is uniek

Samen met jou

Jij weet als ondernemer als de beste wat voor soort bedrijf je wilt overnemen. Daarom werken we graag samen met jou aan het zoeken nar de best mogelijke overnamekansen. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap de mogelijkheden leert kennen.
Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder naar bijvoorbeeld de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Gecertificeerd en ervaren

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Bovendien hebben we juridische kennis en fiscale kennis met betrekking tot bedrijfsovernames in eigen huis, waardoor we snel kunnen schakelen en niet steeds externe specialisten moeten inschakelen.

Actief op zoek naar hét beste bedrijf om over te nemen

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door actieve search. We gaan actief op zoek naar de beste overnamekansen. We maken eerst een unieke lijst van selectiecriteria voor mogelijk potentieel over te nemen bedrijven en genereren hieruit volgens onze eigen unieke formule leads. Op een passende en vertrouwelijke wijze worden de juiste personen van de gevonden leads benaderd. Bovendien gebruiken we ons eigen netwerk, onze eigen databanken en zoeken we op online marktplaatsen om hét ideale bedrijf om over te nemen te vinden.

Cross border overnames

Take 5 is gespecialiseerd in cross border overnametrajecten. We kunnen namens jou actief op zoek gaan naar mogelijke bedrijven om over te nemen in het buitenland. Met een eigen kantoor in Herentals (België) kennen we de Belgische markt als de besten en bovendien hebben we lokale expertise in de meeste Europese landen.

Transparante tarieven

Bij Take 5 werken we met transparante én vaste tarieven per stap van het overnameproces. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bovendien kun je na afronding van bepaalde stappen besluiten om met het proces te stoppen, wanneer je bijvoorbeeld niet met Take 5 verder wilt of wanneer we geen geschikt bedrijf om over te nemen vinden. We vinden het belangrijk dat je zelf in regie blijft, dus jij hebt altijd het laatste woord of je een bedrijf wel of niet wilt overnemen. Doorgaans rekenen we lagere tarieven vooraf en brengen we een succesfee in rekening wanneer de transactie voltooid is, zodat je als ondernemer zo min mogelijk moet voorschieten voordat de transactie is afgerond.

Van ondernemers, voor ondernemers

De adviseurs van Take 5 zijn niet alleen adviseur, het zijn bovenal mensen die het ondernemerschap als geen ander begrijpen. Hierdoor kunnen we jou als ondernemer perfect begeleiden bij de wellicht meest belangrijke transactie in jouw leven, de verkoop van jouw levenswerk. We hebben de meeste zaken waarin we adviseren als adviseur al vaak gezien, maar vooral als ondernemer zelf meegemaakt.