Heb je financiering nodig om een overname van een bedrijf te verwezenlijken?

Wil je een bedrijfsovername verwezenlijken of wil je als aandeelhouder of MBI-kandidaat instappen in een bestaand bedrijf? Laat onze specialisten je dan helpen met de financiering en voor je uitzoeken wat dé beste financieringsmogelijkheid voor je is.
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Maak gebruik van ons netwerk aan financieringsinstellingen

Take 5 heeft een netwerk van tientallen geselecteerde financieringsinstellingen, waaronder banken, alternatieve financiers zoals investeringsfondsen, family offices, business angels, participanten, institutionele fondsen, private financiers en crowdfunders. De aanpak van Take 5 is uniek, omdat wij bij onze financieringsplannen juist kijken naar de toekomstplannen en groeiambities van het bedrijf wat je aankoopt of waar je in wilt stappen, waar accountants vaak terugkijken op het verleden.

Stappenplan

Laat ons kijken of je wensen rondom financiering haalbaar zijn

We bekijken samen met jou de financiële resultaten van het bedrijf wat je wilt aankopen of waar je in wilt stappen en gaan op basis van onze unieke Take 5 Quickscan na of financiering mogelijk is en of we verwachten dat de voorwaarden die hiervoor zullen gelden realistisch zijn.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames van zakelijke dienstverleners

Opstellen financieringsplan

We stellen een op maat gemaakt financieringsplan op voor de onderneming van jouw dromen en jouw situatie welke voldoet aan de meest gebruikelijke vereisten van financieringsinstellingen.

Take 5

Uitzetten financieringsaanvraag

We zetten de financieringsaanvraag uit bij een aantal geschikte financieringsinstellingen waar onze experts de slagingskans het grootst achten.

Take 5

Opvolgen financieringsaanvraag

We volgen de aanvragen bij de financieringsinstellingen op en voorzien jou van de noodzakelijke toelichting om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames van zakelijke dienstverleners

Start met de Take 5 Quickscan

De meeste financieringsvraagstukken bij Take 5 starten met onze unieke Quickscan, waarmee je voor een vast bedrag inzicht krijgt in de haalbaarheid van je financieringsvraagstuk en inzicht krijgt in wat er allemaal nodig zal zijn om je overnameplannen te financieren. Bovendien krijg je inzicht in wat de financieringsmogelijkheden en mogelijke kosten zullen zijn.
Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames van zakelijke dienstverleners