Heb je financiële middelen nodig om een overname van een bedrijf te verwezenlijken?

Wil je een bedrijfsovername verwezenlijken of wil je als aandeelhouder of MBI-kandidaat instappen in een bestaand bedrijf? Laat onze specialisten je dan helpen met de financiering en voor je uitzoeken wat dé beste financieringsmogelijkheid voor je is.
 • 1
  Laat ons kijken of je ambities haalbaar zijn

  We bekijken samen met jou de financiële resultaten van het bedrijf wat je wilt aankopen of waar je in wilt stappen en gaan op basis van onze unieke Take 5 Quickscan na of financiering mogelijk is en of we verwachten dat de voorwaarden die hiervoor zullen gelden realistisch zijn.

 • 2
  Opstellen financieringsplan

  We stellen een op maat gemaakt financieringsplan op voor de onderneming van jouw dromen en jouw situatie welke voldoet aan de meest gebruikelijke vereisten van financieringsinstellingen.

 • 3
  Uitzetten financieringsaanvraag

  We zetten de financieringsaanvraag uit bij een aantal geschikte financieringsinstellingen waar onze experts de slagingskans het grootst achten.

 • 4
  Opvolgen financieringsaanvraag

  We volgen de aanvragen bij de financieringsinstellingen op en voorzien jou van de noodzakelijke toelichting om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Maak gebruik van ons netwerk aan financieringsinstellingen

Take 5 heeft een netwerk van tientallen geselecteerde financieringsinstellingen, waaronder banken, alternatieve financiers zoals investeringsfondsen, family offices, business angels, participanten, institutionele fondsen, private financiers en crowdfunders. De aanpak van Take 5 is uniek, omdat wij bij onze financieringsplannen juist kijken naar de toekomstplannen en groeiambities van het bedrijf wat je aankoopt of waar je in wilt stappen, waar accountants vaak terugkijken op het verleden.

Start met de Take 5 Quickscan

De meeste financieringsvraagstukken bij Take 5 starten met onze unieke Quickscan, waarmee je voor een vast bedrag inzicht krijgt in de haalbaarheid van je financieringsvraagstuk en inzicht krijgt in wat er allemaal nodig zal zijn om je overnameplannen te financieren. Bovendien krijg je inzicht in wat de financieringsmogelijkheden en mogelijke kosten zullen zijn.
Take 5 Quickscan
We meten de haalbaarheid van je financieringsvraagstukWe meten de haalbaarheid van je financieringsvraagstuk
Inzicht in wat er allemaal nodig zal zijn om je groeiplannen te financierenInzicht in wat er allemaal nodig zal zijn om je groeiplannen te financieren
Je krijgt een beeld van de financieringsmogelijkhedenJe krijgt een beeld van de financieringsmogelijkheden
Je krijgt een indicatie van de mogelijke financieringslasten en kostenJe krijgt een indicatie van de mogelijke financieringslasten en kosten
Offerte aanvragen

Deze ondernemers gingen je voor

oos 300x100 white
juma 300x100 white
jobmassage 300x100 white
ab 300x100 white
hazacom 300x100 white
safeaccess 300x100 white
fihuma 300x100 white
anyroute 300x100 white