Bedrijfswaarderingen

Weten waar je aan toe bent als het gaat om de waarde van je bedrijf? Een waardebepaling van een van onze business valuators geeft je direct alle duidelijkheid.
Waardebepaling door gespecialiseerde business valuators
We kijken verder dan de boekhoudkundige waarde in jouw jaarcijfers
Keuze uit diverse praktisch toepasbare varianten waardebepalingsrapporten

Weten wat je bedrijf waard is?

Een waardebepaling van je bedrijf kan je belangrijke inzichten geven over je onderneming. Op basis van een waarderingsrapport kun je namelijk eenvoudig vaststellen waarop een onderneming positief en negatief scoort ten opzichte van de waarde. Hierdoor kun je bij bijvoorbeeld een bedrijfsovername een duidelijk standpunt innemen over de waarde van een onderneming of tijdig maatregelen nemen om de waarde te doen stijgen.
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Extra informatie

Indicatieve waardepaling

Wanneer je twijfelt of dit het geschikte moment is om je onderneming te verkopen kun je een indicatieve waardebepaling laten uitvoeren. Voor een vast tarief krijg je inzicht in wat een mogelijke verkoop je kan opleveren.
Take 5

Uitgebreide waardebepaling

Wanneer je een bedrijfsovername gaat doen is het belangrijk om grondig inzicht te hebben in de waardering. Hierin voorziet een uitgebreide waardebepaling met onder andere waardescenarios en normalisaties.
Take 5

Fiscale waardebepaling

In sommige gevallen heb je voor fiscale doeleinden een waardebepaling nodig met zeer uitgebreide onderbouwing. Bijvoorbeeld omdat de eigenaar van een onderneming is overleden en de erfgenamen erfbelasting moeten betalen over de waarde van het bedrijf.
Take 5

Advies nodig over bedrijfswaardering

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze specialisten om je behoeften en doelstellingen te bespreken.