Bedrijfsovername specialist in diverse sectoren

De experts van Take 5 zijn gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen verschillende sectoren en hebben specifieke sectorgebonden overname-kennis. Meer weten over onze focusgebieden en bedrijfsovername sectoren? Kies hieronder voor een specifieke sector en kom meer te weten.

Automotive

Wij hebben specifieke expertise in de overname van autogarages, carrosseriebouw en garages actief in bandenservice

Tandartsen

Onze specialisten hebben eerder tandartspraktijken, tandtechnische laboratoria en orthodontistenpraktijk begeleidt in een overname.

ICT-dienstverlening

De experts van Take 5 hebben diverse ICT-bedrijven en ICT-dienstverleners geholpen bij een succesvolle verkoop.
Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen de meubelbranche

Softwareontwikkeling

Specialistische kennis voor bedrijven in de softwareontwikkeling of distributie van software

Groothandel

Een bedrijfsovername van een groothandel of een ander type handelsbedrijf? Onze specialisten kennen de valkuilen en begeleiden je graag.

Logistiek

Onze specialisten hebben ervaring in bedrijfsovernames en waardebepalingen binnen diverse logistieke ondernemingen en logistiekbedrijven.

Food

Take 5 heeft diverse ondernemers in de foodservice, productie van voedingsmiddelen en catering begeleidt met bedrijfs-overnameprocessen.

Transport

Specifieke expertise voor transportbedrijven en ondernemers in de transportsector

Kunststofproductiebedrijf

Onze experts hebben ervaring in het begeleiden van diverse productiebedrijven van o.a. kunststof bij een succesvolle verkoop.

Schildersbedrijf

Take 5 heeft diverse bedrijven uit de schilder branche geholpen bij een succesvolle bedrijfsovername, zowel algemene schildersbedrijven als kleine en grote schilders