Wij helpen MKB-ondernemers groeien

De ervaren adviseurs van Take 5 helpen jou groeien. We maken samen met jou de plannen, helpen bij de uitvoering daarvan en we zorgen er samen met jou voor dat de gerealiseerde wijzigingen geborgd worden. Binnen Take 5 komen verschillende specialisaties samen. Ons team van ervaren adviseurs bestaat uit personen gespecialiseerd in financiering, marketing, export, product management, sales en juridische zaken. Doordat alle adviseurs ondernemers zijn geweest - of soms naast hun werkzaamheden voor Take 5 dat nog steeds zijn - weten we goed wat er in jou om gaat.

Van ondernemers, voor ondernemers

De adviseurs van Take 5 zijn niet alleen adviseur, het zijn bovenal mensen die het ondernemerschap als geen ander begrijpen. Hierdoor kunnen we jou als ondernemer perfect begeleiden. We hebben de meeste zaken waarin we adviseren als adviseur al vaak gezien, maar vooral als ondernemer ook zelf meegemaakt.

Samen staan we sterker

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt onze expertise in specialistische gevallen aangevuld door:
Samenwerking bedrijfsovernames Goedman & Tevreden
Samenwerking bedrijfsovernames Caps Nobel

Wat onze klanten zeggen

We zijn trots op onze tevreden klanten en laten ze graag aan het woord.
Take 5 heeft ons heel erg geholpen om onze commerciële propositie te verduidelijken naar onze doelgroep. Door onze propositie scherper te stellen zijn we nu in staat om helder onze specifieke voordelen te beschrijven.
Wim Jacobs General Manager Zero Friction
1551108422238
Take 5 bood ons een heel professionele aanpak bij het ontwikkelen van onze internationale strategie. Dit leverde het beoogde resultaat: Ondertussen zijn we ook actief in andere markten. Een aanrader!
Kurt Pinoy Directeur Premium Plus
1587812620854
Wij van Aberdeen Queen Koffie hebben de samenwerking van ons traject met Take 5 als zeer prettig ervaren. Het contact was altijd correct, vriendelijk en professioneel, maar vooral de kennis en het begrip is het geen dat het meeste indruk heeft gemaakt en vooral ook de bereidheid deze te willen delen.
Wilbert van de Water Concept Developer Aberdeen Queen Coffee
1520507334740
In het export traject met Take 5 is met name aandacht besteed aan het feit dat je bij export initiatieven ook aandacht moet besteden aan zaken als: verpakking, goede ondersteunende informatie in de taal van het exportland en PR activiteiten. Dat verbetert de effectiviteit, en levert meer rendement op! Aanvullend is aandacht geschonken aan betrouwbare bronnen voor mogelijke distributeurs binnen de DACH zone (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Eerste positieve leads gecontacteerd.
Gerard Visser Sales Manager Staudt Beverwijk Scar & Skin Company
noimage
Traject met Take 5 was zeer praktisch ingestoken met heel goed oog voor klantenperspectief en waar onze potentiële klanten zitten.
Tiddo Hartman General Manager Via Vai Shoes
1595674746115
Wij van Begico Garagedeuren hebben ontzettend veel aan Take 5 gehad. Naarmate ons bedrijf groeide, groeide ook ons idee voor internationale expansie, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Er werd aandachtig naar onze doelen en wensen geluisterd, waardoor alles duidelijk in kaart gebracht kon worden. Uit het onderzoek kwam een duidelijk en specifiek rapport waarmee onze plannen nu gerealiseerd kunnen worden.
Gianni Doelwijt CEO Begico Garagedeuren
1592221286395