Je bedrijf verkopen? Laat de experts van Take 5 je helpen!

Het verkopen van je bedrijf is niet zomaar iets, je gaat afstand nemen van je levenswerk. Laat onze gecertificeerde en ervaren experts je helpen het maximale uit de deal te halen. Voor ons is het verkopen van bedrijven dagelijkse kost en we begeleiden je stap-voor-stap door het proces op basis van onze unieke succesformule.
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Je bedrijf verkopen? Hoe kunnen wij je helpen?

Begeleiding verkooptraject

Geef ons opdracht om samen met jou je bedrijf te verkopen. We geven een boost aan jouw verlangen en werken samen stap-voor-stap aan jouw afscheid van je levenswerk.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen de autobranche

Take 5 verkoopklaar scan

Met behulp van onze unieke Take 5 Verkoopklaar scan laat je voor een vaste prijs onderzoeken in hoeverre je bedrijf verkoopklaar is en wat je eventueel nog kan optimaliseren om je bedrijf beter verkoopbaar te maken of een hogere opbrengst te verwezenlijken.

Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames binnen de adviesbranche

Indicatieve waardebepaling

Laat onze business valuators voor een vast en transparant tarief een indicatieve de waarde van je onderneming bepalen en baseer op basis daarvan je vervolgstappen.

Take 5

Gecertificeerd én ervaren

De bedrijfsovername-specialisten van Take 5 begeleiden jaarlijkse 100-en ondernemers bij de verkoop van hun onderneming. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB). Door deze certificering is naast ervaring ook integriteit, kwaliteit en transparantie gegarandeerd.

De verkoopbegeleiding van Take 5 is uniek

Samen met jou

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Take 5

Stap voor stap

De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken richting een overname. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.

Take 5

Ervaren en gecertificeerd

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.

Take 5

We kennen de weg naar overnamekandidaten

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke overnamekandidaten. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste koper. Mogelijk hebben we al een aantal geïnteresseerde partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke kopers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste overnamekandidaat te vinden.

Take 5

Kosteloos advies op maat

Wil je graag vrijblijvend en kosteloos sparren met onze overname-experts? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens een videogesprek van ongeveer 1 uur kun je alles wat je wilt weten vragen aan een van onze specialisten en bepaal je samen met onze experts de beste mogelijkheid om je bedrijf eventueel te verkopen.