Wil jij jouw bedrijf verkopen?

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsopvolger, te maken hebt met een management buy-in of management buy-out, laat je dan helpen door de specialisten van Take 5 om het maximale uit jouw verkoopproces te halen.

Wij zorgen onder andere voor:

  • Dat je bedrijf verkoopklaar is
  • Dat we optimalisaties aandragen om je bedrijf nog beter verkoopbaar te maken
  • Dat we de beste overnamekandidaat voor jou zullen vinden
  • Een volledige begeleiding van het proces, vanaf jouw eerste idee tot en met de afronding van de transactie, of zelfs daarna wanneer je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

Je bedrijf verkopen met Take 5 is uniek

Ongeacht de situatie waar je je in bevindt, de aanpak van Take 5 is uniek.
Ervaring

De overnameadviseurs van Take 5 hebben een track-record van meerdere succesvolle overnames.

Actieve search

We gaan namens jou of samen met jou actief op zoek naar de ideale overnamekandidaat. Hiervoor gebruiken we ons netwerk en online marktplaatsen.

Juridische kennis

We beschikken over uitgebreide juridische kennis, in huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen wanneer er bepaalde juridische documenten opgesteld of getoetst moeten worden.

Transparante tarieven

Bij Take 5 weet je vooraf waar je aan toe bent door een duidelijke all-in offerte. Bovendien bieden we je na elke stap in het proces de mogelijkheid om het traject te stoppen.

Certificering

Take 5 is aangesloten bij de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht. Bovendien beschikt Take 5 over meerdere door de BOBB gecertificeerde overnameadviseurs en kandidaat-overnameadviseurs. Door onze certificering van de BOBB garanderen we je kwaliteit, integriteit en transparantie. We werken daartoe volgens de door de BOBB opgestelde gedragscode.

Waarom is het belangrijk om te werken met een overnameadviseur die is aangesloten bij de BOBB?

  • Wanneer een overnameadviseur lid is van de BOBB en door de BOBB gecertificeerd is, kun je ervan uitgaan dat je kwalitatieve advisering en bemiddeling krijgt.
  • Alle aangesloten adviseurs handelen alleen ten gunste van de opdrachtgever.
  • De BOBB waakt voor transparantie en kwaliteit door middel van de door hen opgestelde gedragscode die door alle aangesloten adviseurs verplicht gevolgd moet worden.
  • Mocht er tijdens het proces iets verkeerd gaan, heb je toegang tot de onafhankelijke geschillencommissie van de BOBB.

Klaar voor de start?

Maak vrijblijvend kennis met onze bedrijfsovername-experts.    Je bent in goed gezelschap