Overnamefinanciering: Welke financiële middelen heb je nodig om je overname te verwezenlijken?

Wil je bijvoorbeeld een bedrijf aankopen om te groeien of heb je internationale uitbreidingsplannen? Vraag je dan af of je een overnamefinanciering iets voor jou is.
 • 1
  Laat ons kijken of je ambities haalbaar zijn

  We bekijken samen met jou de bestaande situatie van je bedrijven en gaan op basis van onze unieke Take 5 Quickscan na of overnamefinanciering mogelijk is en of we verwachten dat de voorwaarden die hiervoor zullen gelden realistisch zijn.

 • 2
  Opstellen plan overnamefinanciering

  We stellen een op maat gemaakt plan voor overnamefinanciering op gebaseerd op jouw situatie wat voldoet aan de meest gebruikelijke vereisten van financieringsinstellingen.

 • 3
  Aanvraag uitzetten overnamefinanciering

  We zetten de aanvraag voor overnamefinanciering uit bij een aantal geschikte financieringsinstellingen waar onze experts de slagingskans het grootst achten.

 • 4
  Opvolgen aanvraag overnamefinanciering

  We volgen de aanvragen bij de financieringsinstellingen op en voorzien jou van de noodzakelijke toelichting om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Maak gebruik van ons netwerk aan instellingen gespecialiseerd in de overnamefinanciering

Take 5 heeft een netwerk van tientallen geselecteerde instellingen gespecialiseerd in overnamefinanciering, waaronder banken, alternatieve financiers zoals investeringsfondsen, family offices, business angels, participanten, institutionele fondsen, private financiers en crowdfunders. De aanpak van Take 5 is uniek, omdat wij bij onze plannen voor overnamefinanciering juist kijken naar de toekomstplannen en groeiambities van jouw bedrijf, waar accountants vaak terugkijken op het verleden.

Start met de Take 5 Quickscan

De meeste vraagstukken over overnamefinanciering bij Take 5 starten met onze unieke Quickscan, waarmee je voor een vast bedrag inzicht krijgt in de haalbaarheid van je overnamefinanciering en inzicht krijgt in wat er allemaal nodig zal zijn om je overnameplannen te financieren. Bovendien krijg je inzicht in wat de financieringsmogelijkheden en mogelijke kosten zullen zijn.
Take 5 Quickscan
1500
excl. BTW
We meten de haalbaarheid van je financieringsvraagstukWe meten de haalbaarheid van je financieringsvraagstuk
Inzicht in wat er allemaal nodig zal zijn om je groeiplannen te financierenInzicht in wat er allemaal nodig zal zijn om je groeiplannen te financieren
Je krijgt een beeld van de financieringsmogelijkhedenJe krijgt een beeld van de financieringsmogelijkheden
Je krijgt een indicatie van de mogelijke financieringslasten en kostenJe krijgt een indicatie van de mogelijke financieringslasten en kosten
Scan aanvragen

Deze ondernemers gingen je voor

toon de somer
premiumplus
too doo
gjm
p3
jobmassage
oos
lindhout
tiny-rebel-houses