``Ik wil mijn bedrijf verkopen!`` maar hoe?

Take 5 is als advieskantoor in bedrijfsovernames gespecialiseerd in het begeleiden van MKB-ondernemers bij alles rondom bedrijfsovernames, zoals het verkopen van een bedrijf of het aankopen van een onderneming om bijvoorbeeld te groeien of je ondernemingsactiviteiten uit te breiden.

Vaak wordt Take 5 dan ook benaderd met de vraag “Ik wil mijn bedrijf verkopen”, maar doorgaans weten ondernemers niet hoe ze dat proces in goede banen kunnen leiden en het maximale uit het proces kunnen halen. Daar schakelt men vaak een adviseur, zoals Take 5, voor in.

Dit is hoe Take 5 je kan helpen bij ``Ik wil mijn bedrijf verkopen``

Begeleiding overnametraject

De adviseurs van Take 5 hebben 20 jaar ervaring in bedrijfsovernames en weten dus de weg naar de ideale overnamekandidaat en behoeden je van misstappen. Door onze begeleiding haal je doorgaans meer uit het overnameproces en wordt je bovendien ontzorgt wanneer je je zegt ``Ik wil mijn bedrijf verkopen``.
Advies aanvragen

Kosteloos adviesgesprek

Maak vrijblijvend kennis met onze ervaren en toegewijde adviseurs en spar zonder verplichtingen over de overnamemogelijkheden van jouw onderneming. Handig wanneer je als ondernemer plannen hebt om de stap te maken naar ``Ik wil mijn bedrijf verkopen``.
Afspraak aanvragen

Deze ondernemers gingen je voor

Take 5 begeleidt dagelijks meerdere ondernemers bij overnametrajecten, dus ook ondernemers die zich melden met de vraag ``ik wil mijn onderneming verkopen``. We zijn trots op onze resultaten en delen graag enkele recente successen. Klik op een van de cases hieronder om meer te lezen.

Direct meer informatie?

Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze specialisten en kom meer te weten over de mogelijkheden en onze aanpak.