Take 5 in de top 10 van Dealsuite

Lieve van der Graaf

Lieve van der Graaf

Delen:

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat Take 5 in de top 10 van de Benelux League Table van Dealsuite staat waarbij Take 5 maar liefst 3 mandaten mocht vertegenwoordigen.

Dealsuite

Take 5 gebruikt Dealsuite om verkoopproposities van middelgrote MKB-ondernemingen discreet onder de aandacht te brengen van investeringsmaatschappijen.

“Juist doordat Take 5 zich kenmerkt door een persoonlijk aanpak bij bedrijfsovernames en we daarbij specifiek kleinere MKB-aanspreken, is het bereiken van deze top 10 positie echt een mijlpijl in het succesverhaal van ons bedrijf” zegt Maikel Brouwer, onze Managing Partner.

Take 5 in de Benelux League Table van Dealsuite

Over het platform

Dealsuite is opgericht in 2017 in nauwe samenwerking met toonaangevende M&A-adviseurs – waaronder Take 5 – en investeringsmaatschappijen in Nederland, om het zoeken naar kopers en verkopers efficiënter en effectiever te maken. Het platform biedt een uitgebreid dealecosysteem waar bedrijven van elke omvang deals kunnen ontdekken, onderhandelen en uitvoeren die aansluiten bij hun doelstellingen. Het platform is geschikt voor fusies en overnames tot strategische partnerschappen en inkoopmogelijkheden.

Dealsuite is niet alleen een platform, het is een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde professionals, ondernemers en investeerders welke dagelijks bezig zijn met bedrijfsovernames. Door ons lidmaatschap voor de diensten van Dealsuite krijgen wij toegang tot een netwerk van potentiële partners, medewerkers en investeerders. Deze community is een rijke bron van kennis, ervaring en waardevolle connecties die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op een succesvolle begeleiding.

Hoe Take 5 Dealsuite inzet bij haar dienstverlening

One-size-fits-all past niet helemaal bij Take5 en Dealsuite begrijpt dit. Dealsuite biedt op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van een bedrijf te voldoen. Of wij nu op zoek zijn naar financiering vanuit de markt, partnerschappen of investeringsmogelijkheden, het platform vereenvoudigd dit proces.

Het beheren van deals kan een complex en tijdrovend proces zijn. De tool vereenvoudigt dit met intuïtieve tools voor tracking, documentbeheer en communicatie. Deze functies binnen Dealsuite stroomlijnen het hele deal-making proces, zodat de adviseurs van Take 5 inspanningen kunnen richten waar ze het belangrijkst zijn.

Op zoek naar advies?

Overweeg je ook om jouw onderneming te verkopen en deze onder de aandacht te brengen van honderden investeringsmaatschappijen met overnamedrang? Maak dan van de mogelijkheid gebruik om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met een van onze experts.

Plan direct een persoonlijk adviesgesprek

Plan direct een adviesgesprek in met een van onze specialisten om jouw wensen te bespreken.

Meer blogs

Take 5 in de top 10 van Dealsuite

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat Take 5 in de top 10 van de Benelux League Table van Dealsuite staat waarbij Take 5 maar liefst 3 mandaten mocht vertegenwoordigen.

Voorkom verrassingen bij het verkopen van je eenmanszaak of VOF

In tegenstelling tot bij de verkoop van een BV, heeft de verkoop van een eenmanszaak of VOF direct invloed op de belastingheffing die je zult moeten betalen. Je dient namelijk vrijwel direct belasting te betalen over de verkoopprijs minus boekwaarde van de onderneming. Welke mogelijkheden heb je om belastingheffing te beperken of te voorkomen? Lees het in dit blog.

Een boekenonderzoek praktisch vormgeven

Vaak is de laatste stap van een overnameproces een zogenaamd boekenonderzoek – ook wel due diligence genoemd. Tijdens dit proces heeft de aankopende partij de gelegenheid diverse zaken te onderzoeken over de onderneming die zij aankopen. Veel ondernemers zien op tegen een dergelijk onderzoek, terwijl dit vaak eenvoudig praktisch vorm te geven is. Hoe, dat lees je in dit artikel.