Take 5 in de top 10 van Dealsuite

Lieve van der Graaf

Lieve van der Graaf

Delen:

Direct een afspraak maken met een specialist

Plan direct een adviesgesprek in met deze specialist uit ons team om jouw vragen te bespreken.

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat Take 5 in de top 10 van de Benelux League Table van Dealsuite staat waarbij Take 5 maar liefst 3 mandaten mocht vertegenwoordigen.

Dealsuite

Take 5 gebruikt Dealsuite om verkoopproposities van middelgrote MKB-ondernemingen discreet onder de aandacht te brengen van investeringsmaatschappijen.

“Juist doordat Take 5 zich kenmerkt door een persoonlijk aanpak bij bedrijfsovernames en we daarbij specifiek kleinere MKB-aanspreken, is het bereiken van deze top 10 positie echt een mijlpijl in het succesverhaal van ons bedrijf” zegt Maikel Brouwer, onze Managing Partner.

Take 5 in de Benelux League Table van Dealsuite

Over het platform

Dealsuite is opgericht in 2017 in nauwe samenwerking met toonaangevende M&A-adviseurs – waaronder Take 5 – en investeringsmaatschappijen in Nederland, om het zoeken naar kopers en verkopers efficiënter en effectiever te maken. Het platform biedt een uitgebreid dealecosysteem waar bedrijven van elke omvang deals kunnen ontdekken, onderhandelen en uitvoeren die aansluiten bij hun doelstellingen. Het platform is geschikt voor fusies en overnames tot strategische partnerschappen en inkoopmogelijkheden.

Dealsuite is niet alleen een platform, het is een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde professionals, ondernemers en investeerders welke dagelijks bezig zijn met bedrijfsovernames. Door ons lidmaatschap voor de diensten van Dealsuite krijgen wij toegang tot een netwerk van potentiële partners, medewerkers en investeerders. Deze community is een rijke bron van kennis, ervaring en waardevolle connecties die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op een succesvolle begeleiding.

Hoe Take 5 Dealsuite inzet bij haar dienstverlening

One-size-fits-all past niet helemaal bij Take5 en Dealsuite begrijpt dit. Dealsuite biedt op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van een bedrijf te voldoen. Of wij nu op zoek zijn naar financiering vanuit de markt, partnerschappen of investeringsmogelijkheden, het platform vereenvoudigd dit proces.

Het beheren van deals kan een complex en tijdrovend proces zijn. De tool vereenvoudigt dit met intuïtieve tools voor tracking, documentbeheer en communicatie. Deze functies binnen Dealsuite stroomlijnen het hele deal-making proces, zodat de adviseurs van Take 5 inspanningen kunnen richten waar ze het belangrijkst zijn.

Op zoek naar advies?

Overweeg je ook om jouw onderneming te verkopen en deze onder de aandacht te brengen van honderden investeringsmaatschappijen met overnamedrang? Maak dan van de mogelijkheid gebruik om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met een van onze experts.

Aansprakelijkheidsbeperking

De informatie in dit artikel is bedoeld om algemene informatie te geven. Indien er sprake is van nadere toelichting, uitleg of advies heeft dit een algemeen karakter en is dit niet één op één toepasbaar binnen jouw situatie. Wij adviseren je daarom altijd contact op te nemen met een van onze adviseurs voordat je op basis van de informatie, uitleg of het advies besluiten neemt of activiteiten ontplooit.

Plan direct een persoonlijk adviesgesprek

Plan direct een adviesgesprek in met een van onze specialisten om jouw wensen te bespreken.

Meer blogs

Onverkoopbare onderneming: voorraad liquidatie

In het steeds veranderende landschap van het bedrijfsleven bevinden bedrijven zich af en toe in uitdagende situaties waarin hun producten schijnbaar onverkoopbaar worden via traditionele kanalen. Wanneer u met een dergelijke hachelijke situatie wordt geconfronteerd, kan het verkennen van alternatieve manieren om activa te liquideren, zoals het online verkopen van de volledige inventaris of via gespecialiseerde veilingwebsites zoals ‘Troostwijk’, een haalbare oplossing zijn.

De intentieverklaring bij bedrijfsovernames

In het dynamische landschap van fusies en overnames speelt de intentieverklaring een cruciale rol bij het vormgeven van het traject van bedrijfsovernames. Dit document dient als een formele aankondiging die de belangrijkste voorwaarden van een voorgestelde transactie schetst en de weg vrijmaakt voor onderhandelingen en due diligence.

De valkuilen van vertrouwen op online waarderingstools bij een bedrijfsovername

In het hedendaagse digitale tijdperk is het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot een overvloed aan bronnen en hulpmiddelen voor ondersteuning bij diverse aspecten van bedrijfsvoering en besluitvorming. Zelfs online waarderingstools zijn tegenwoordig beschikbaar, die beweren snel en nauwkeurig de waarde van een bedrijf te kunnen schatten. Maar is dit werkelijk zo veelbelovend als het lijkt?