Ben jij geïnteresseerd in bedrijfsverkoop?

Bij bedrijfsverkoop kan je op zoek zijn naar een bedrijfsopvolger, te maken hebt met een management buy-in of management buy-out. Laat de specialisten van Take 5 jou dan helpen om het maximale uit jouw verkoopproces te halen.

Wij zorgen onder andere voor:

  • Dat alles geregeld is voor bedrijfsverkoop
  • Dat we optimalisaties aandragen om je bedrijfsverkoop makkelijker te realiseren
  • Dat we de beste kandidaat voor jouw bedrijfsverkoop zullen vinden
  • Een volledige begeleiding van het proces, vanaf jouw eerste idee tot en met de afronding van de transactie, of zelfs daarna wanneer je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

Bedrijfsverkoop met Take 5 is uniek

Ongeacht de situatie waar je je in bevindt, de aanpak van Take 5 is uniek.
Ervaring

De adviseurs van Take 5 hebben een track-record van meerdere succesvolle bedrijfsverkopen.

Actieve search

We gaan namens jou of samen met jou actief op zoek naar de ideale kandidaat voor je bedrijfsverkoop. Hiervoor gebruiken we ons netwerk en online marktplaatsen.

Juridische kennis

We beschikken over uitgebreide juridische kennis, in huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen wanneer er bepaalde juridische documenten opgesteld of getoetst moeten worden.

Transparante tarieven

Bij Take 5 weet je vooraf waar je aan toe bent door een duidelijke all-in offerte. Bovendien bieden we je na elke stap in het proces van de bedrijfsverkoop de mogelijkheid om het traject te stoppen.

Certificering

Take 5 is aangesloten bij de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in bedrijfsverkoop. Bovendien beschikt Take 5 over meerdere door de BOBB gecertificeerde bedrijfsverkoopadviseurs en kandidaat-overnameadviseurs. Door onze certificering van de BOBB garanderen we je kwaliteit, integriteit en transparantie. We werken daartoe volgens de door de BOBB opgestelde gedragscode.

Waarom is het belangrijk om te werken met een adviseur die is aangesloten bij de BOBB?

  • Wanneer een adviseur lid is van de BOBB en door de BOBB gecertificeerd is, kun je ervan uitgaan dat je kwalitatieve advisering en bemiddeling krijgt bij je bedrijfsverkoop.
  • Alle aangesloten adviseurs handelen alleen ten gunste van de opdrachtgever.
  • De BOBB waakt voor transparantie en kwaliteit door middel van de door hen opgestelde gedragscode die door alle aangesloten adviseurs verplicht gevolgd moet worden.
  • Mocht er tijdens het proces iets verkeerd gaan, heb je toegang tot de onafhankelijke geschillencommissie van de BOBB.

Klaar voor de start?

Maak vrijblijvend kennis met onze experts in bedrijfsverkoop

Je bent in goed gezelschap

toon de somer
premiumplus
too doo
gjm
p3
oos
jobmassage
tiny-rebel-houses
lindhout