Bedrijfsverkoop aan management realiseren

Wil je jouw onderneming verkopen en is iemand uit jouw management dé perfecte opvolger? Laat ons je dan helpen bij een bedrijfsverkoop aan je management.
Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is als je jouw bedrijf gaat overdragen aan je management
Wij bekijken of je management wel écht de beste koper is en zoeken indien nodig alternatieven
Je wordt gedurende het complete bedrijfsovernametraject ontzorgt door onze specialisten
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Wil je jouw bedrijf verkopen aan je management team?

Dan ben je bij Take 5 aan het juiste adres. Onze team van benaderbare verkoop-specialisten staat klaar om je op een laagdrempelige manier van A tot Z te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar een expert om de gesprekken met jouw management te begeleiden, juridische hulp nodig hebt bij het afwikkelen van een verkoop of niet weet waar je moet starten, wij ontzorgen je op een professionele manier tijdens het volledige traject.

Dit maakt Take 5 uniek

Take 5

Samen met jou

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen met jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.
Take 5

Stap voor stap de bedrijfsverkoop aan management realiseren

De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken richting een bedrijfsverkoop aan management. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.
Take 5

Ervaren en gecertificeerd

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor gespecialiseerd in de bedrijfsverkoop aan management. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.
Take 5

We kennen de weg naar overnamekandidaten

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke overnamekandidaten. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste koper. Mogelijk hebben we al een aantal geïnteresseerde partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke kopers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste overnamekandidaat te vinden.
Play Video

Hoe een strategische overname rust geeft aan een ondernemer

Doordat de sterke groei van Switch Elektro is de onderneming in een ander vaarwater terecht gekomen én omdat de eigenaar zich graag wilde focussen op andere zaken hebben zij besloten om het bedrijf verder te laten groeien het te willen verkopen aan een strategische koper.

Vrijblijvend sparren over een bedrijfsverkoop aan je management

Weten wat er allemaal komt kijken bij een bedrijfsverkoop aan het management? Start door een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in te plannen met onze experts.