Bedrijfsovername specialist

Op zoek naar een specialist in bedrijfsovernames? Zoek niet verder en laat onze ervaren specialisten je helpen met alles rondom bedrijfsovernames.
Onze specialisten zorgen ervoor dat alles geregeld is als je een bedrijf gaat overnemen
Onze specialisten zoeken én vinden de juiste kopers of onderneming om over te nemen
Je wordt gedurende het complete bedrijfsovernametraject ontzorgt door onze specialisten
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Behoefte aan de expertise van een bedrijfsovername specialist?

Dan ben je bij Take 5 het juiste adres. Elke benaderbare bedrijfsovername specialist binnen ons team staat klaar om je op een laagdrempelige manier van A tot Z te begeleiden.Of je nu op zoek bent naar mogelijke kopers voor een bedrijfsovername, een juridische specialist nodig hebt bij het afwikkelen van een bedrijfsovername of niet weet waar je moet starten, onze specialisten ontzorgen je op een professionele manier tijdens het volledige traject.

Dit maakt Take 5 uniek

Take 5
Samen met jou
Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.
Take 5
Stap voor stap
De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken richting een overname. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.
Take 5
Een ervaren en gecertificeerde bedrijfsovername specialist
Take 5 is een door de BOBB gecertificeerde bedrijfsovername specialist. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.
Take 5
We kennen de weg naar overnamekandidaten
De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke overnamekandidaten. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste koper. Mogelijk hebben we al een aantal geïnteresseerde partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke kopers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste overnamekandidaat te vinden.
Take 5 is gespecialiseerd in bedrijfsovernames van logistieke dienstverleners
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Otentic Logistics

Een bedrijfsovername om een stapje terug te doen, maar niet zónder ondernemer te blijven

De oprichters van Otentic hebben besloten om hun rol als ondernemer op een andere manier in te vullen, een stapje terug doen met minder zorgen. Maar wel door betrokken te blijven bij Otentic. Door de overname van Neele-Vat kunnen zij zich focussen op hun sterke eigenschappen als ondernemer en zo de onderneming op een plezierige manier nóg verder uitbouwen.

Maak vrijblijvend kennis met een bedrijfsovername specialist uit ons team

Weten hoe we je kunnen helpen bij een overname? Start door een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in te plannen met een bedrijfsovername specialist uit ons team van experts.