Weten wat je bedrijf waard is?

Heb je behoefte aan duidelijkheid over de waarde van je bedrijf? Met een waardebepaling van onze gecertificeerde business valuators weet je direct waar je aan toe bent. Of je nu indicatief de waarde van je bedrijf wilt weten, de fiscale waarde nodig hebt of een definitieve waardebepaling wilt laten doen om een verkoopbeslissing op te baseren; wij kunnen je helpen!

Onze adviseurs zijn ervaren én gecertificeerd door onder andere:

Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht

Vrijblijvend sparren met onze business valuators?

Wij werken voor geweldige klanten

oos 300x100 white
juma 300x100 white
jobmassage 300x100 white
ab 300x100 white
hazacom 300x100 white
safeaccess 300x100 white
fihuma 300x100 white
anyroute 300x100 white

Een waardebepaling als basis voor een bedrijfsovername?

Overweeg je jouw bedrijf te verkopen of wil je een bedrijf overnemen? Dan kun je starten met een waardebepaling om jouw uitgangspunt te bepalen en de haalbaarheid te onderzoeken. De gecertificeerde business valuators van Take 5 helpen je graag bij de waardebepaling. Doordat Take 5 zowel gespecialiseerd is in waardebepalingen én bedrijfsovernames kunnen we je in alle fases van het traject begeleiden.
Indicatieve waardebepaling

Wanneer je twijfelt of dit het geschikte moment is om je onderneming te verkopen kun je een indicatieve waardebepaling laten uitvoeren. Voor een vast tarief krijg je inzicht in wat een mogelijke verkoop kan opbrengen.

Fiscale waardebepaling

Soms heb je voor fiscale doeleinden een waardebepaling nodig. Bijvoorbeeld omdat de eigenaar van een onderneming is overleden en de erfgenamen erfbelasting moeten betalen over de waarde van het bedrijf. Onze business valuators en overnamespecialisten met fiscale kennis helpen je graag.

Definitieve waardebepaling

Wanneer je onderneming te koop staat en je zicht hebt op een aantal mogelijke overnamekandidaten is het belangrijk om precies te weten wat je onderneming waard is. Tijdens onze verkoopbegeleidingstrajecten bepalen we de precieze waarde.

Specialisten in bedrijfsovernames | Take 5

Certificering

Take 5 is aangesloten bij de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht én heeft enkele gecertificeerde business valuators. Door onze certificering vanuit de BOBB én als business valuator garanderen we je kwaliteit, integriteit en transparantie. We werken daartoe volgens de door de BOBB opgestelde gedragscode.
Lees meer over onze certificering