Benieuwd hoe gewild jouw bedrijf zou zijn?

Wil je weten hoe gewild jouw bedrijf zou zijn om overgenomen te worden, wanneer je besluit om het te verkopen? Onze ervaren bedrijfsovername-specialisten lichten jouw onderneming met veel plezier snel en effectief door, om je vervolgens een inschatting te kunnen geven over de verkoopmogelijkheden.

Onze adviseurs zijn ervaren én gecertificeerd door onder andere:

Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht

Laat onze gecertificeerde adviseurs je informeren

Je bedrijf verkopen met Take 5 is uniek

Samen met jou

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken we graag samen jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afstand doet van jouw levenswerk.
Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder naar bijvoorbeeld de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Gecertificeerd en ervaren

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Bovendien hebben we juridische kennis en fiscale kennis met betrekking tot bedrijfsovernames in eigen huis, waardoor we snel kunnen schakelen en niet steeds externe specialisten moeten inschakelen.

Actief op zoek naar dé beste overnamekandidaat

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door actieve search. We gaan actief (maar in alle vertrouwelijkheid) op zoek naar de beste overnamekandidaten.
We maken eerst een unieke lijst van selectiecriteria voor mogelijke potentiële overnamekandidaten en genereren hieruit volgens onze eigen unieke formule leads. Op een passende en vertrouwelijke wijze worden de juiste personen van de gevonden leads benaderd. Indien zij belangstelling hebben ontvangen zij een anoniem profiel en pas bij échte belangstelling én na het ondertekenen van een vertrouwelijkheidsverklaring krijgen de partijen de volledige informatie.
We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken met 1000-en investeerders en MBI-kandidaten en soms online marktplaatsen om dé overnamekandidaat te vinden.
Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder naar bijvoorbeeld de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Cross border overnames

Take 5 is gespecialiseerd in cross border overnametrajecten. We kunnen namens onze klanten actief op zoek gaan naar mogelijke overnamekandidaten in het buitenland, zoeken naar buitenlandse bedrijven die partijen willen overnemen in Nederland of andersom. Met een eigen kantoor in Herentals (België) kennen we de Belgische markt als de besten en bovendien hebben we lokale expertise in de meeste Europese landen.Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder naar bijvoorbeeld de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Transparante tarieven

Bij Take 5 werken we met transparante én vaste tarieven per stap van het overnameproces. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Bovendien kun je na afronding van bepaalde stappen besluiten om met het proces te stoppen, wanneer je bijvoorbeeld niet met Take 5 verder wilt of je bedrijf helemaal niet meer wilt verkopen. We vinden het belangrijk dat je zelf in regie blijft bij misschien wel de belangrijkste transactie van je leven.
Doorgaans rekenen we lagere tarieven vooraf en brengen we een succesfee in rekening wanneer de transactie voltooid is, zodat je als ondernemer zo min mogelijk moet voorschieten voordat de transactie is afgerond.
Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder naar bijvoorbeeld de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Van ondernemers, voor ondernemers

De adviseurs van Take 5 zijn niet alleen adviseur, het zijn bovenal mensen die het ondernemerschap als geen ander begrijpen. Hierdoor kunnen we jou als ondernemer perfect begeleiden bij de wellicht meest belangrijke transactie in jouw leven, de verkoop van jouw levenswerk. We hebben de meeste zaken waarin we adviseren als adviseur al vaak gezien, maar vooral als ondernemer zelf meegemaakt. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder naar bijvoorbeeld de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.

Specialisten in bedrijfsovernames | Take 5

Certificering

Take 5 is aangesloten bij de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht. Bovendien beschikt Take 5 over meerdere door de BOBB gecertificeerde overnameadviseurs en kandidaat-overnameadviseurs. Door onze certificering van de BOBB garanderen we je kwaliteit, integriteit en transparantie. We werken daartoe volgens de door de BOBB opgestelde gedragscode.
Lees meer over onze certificering