Vraag een vrijblijvende offerte aan, het kost slechts 1 minuut.

Jouw belangrijkste voordelen:
 • Je krijgt inzicht in de mogelijke opbrengst van je onderneming
 • Je krijgt advies over welke optimalisaties je nog kunt doorvoeren om je bedrijf beter verkoopbaar te maken
 • Je krijgt advies over welke optimalisaties een hogere opbrengst zullen verwezenlijken
 • Je weet ongeveer hoe gewild jouw onderneming zal zijn bij verkoop

Offerte aanvragen

  Deze klanten gingen je voor...

  Take 5 heeft ons heel erg geholpen om onze commerciële propositie te verduidelijken naar onze doelgroep. Door onze propositie scherper te stellen zijn we nu in staat om helder onze specifieke voordelen te beschrijven.
  Wim Jacobs General Manager Zero Friction
  1551108422238
  Take 5 bood ons een heel professionele aanpak bij het ontwikkelen van onze internationale strategie. Dit leverde het beoogde resultaat: Ondertussen zijn we ook actief in andere markten. Een aanrader!
  Kurt Pinoy Directeur Premium Plus
  1587812620854
  Wij van Aberdeen Queen Koffie hebben de samenwerking van ons traject met Take 5 als zeer prettig ervaren. Het contact was altijd correct, vriendelijk en professioneel, maar vooral de kennis en het begrip is het geen dat het meeste indruk heeft gemaakt en vooral ook de bereidheid deze te willen delen.
  Wilbert van de Water Concept Developer Aberdeen Queen Coffee
  1520507334740
  In het export traject met Take 5 is met name aandacht besteed aan het feit dat je bij export initiatieven ook aandacht moet besteden aan zaken als: verpakking, goede ondersteunende informatie in de taal van het exportland en PR activiteiten. Dat verbetert de effectiviteit, en levert meer rendement op! Aanvullend is aandacht geschonken aan betrouwbare bronnen voor mogelijke distributeurs binnen de DACH zone (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Eerste positieve leads gecontacteerd.
  Gerard Visser Sales Manager Staudt Beverwijk Scar & Skin Company
  noimage
  Wij van Begico Garagedeuren hebben ontzettend veel aan Take 5 gehad. Naarmate ons bedrijf groeide, groeide ook ons idee voor internationale expansie, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Er werd aandachtig naar onze doelen en wensen geluisterd, waardoor alles duidelijk in kaart gebracht kon worden. Uit het onderzoek kwam een duidelijk en specifiek rapport waarmee onze plannen nu gerealiseerd kunnen worden.
  Gianni Doelwijt CEO Begico Garagedeuren
  1592221286395