Vraag direct de SIB Coachingsvoucher aan, het kost slechts 1 minuut.

Jouw belangrijkste voordelen:
 • 3 tot 5 coachingsgesprekken met een gecertificeerde coach
 • Handvatten om te kunnen starten met zakendoen in het buitenland
 • Actieplan voor een internationaliseringsstrategie
 • Rapport over mogelijke interessante landen

SIB Coachingsvoucher aanvragen


  Deze klanten gingen je voor...

  Take 5 heeft ons heel erg geholpen om onze commerciële propositie te verduidelijken naar onze doelgroep. Door onze propositie scherper te stellen zijn we nu in staat om helder onze specifieke voordelen te beschrijven.
  Wim Jacobs General Manager Zero Friction
  1551108422238
  Take 5 bood ons een heel professionele aanpak bij het ontwikkelen van onze internationale strategie. Dit leverde het beoogde resultaat: Ondertussen zijn we ook actief in andere markten. Een aanrader!
  Kurt Pinoy Directeur Premium Plus
  1587812620854
  Wij van Aberdeen Queen Koffie hebben de samenwerking van ons traject met Take 5 als zeer prettig ervaren. Het contact was altijd correct, vriendelijk en professioneel, maar vooral de kennis en het begrip is het geen dat het meeste indruk heeft gemaakt en vooral ook de bereidheid deze te willen delen.
  Wilbert van de Water Concept Developer Aberdeen Queen Coffee
  1520507334740
  In het export traject met Take 5 is met name aandacht besteed aan het feit dat je bij export initiatieven ook aandacht moet besteden aan zaken als: verpakking, goede ondersteunende informatie in de taal van het exportland en PR activiteiten. Dat verbetert de effectiviteit, en levert meer rendement op! Aanvullend is aandacht geschonken aan betrouwbare bronnen voor mogelijke distributeurs binnen de DACH zone (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Eerste positieve leads gecontacteerd.
  Gerard Visser Sales Manager Staudt Beverwijk Scar & Skin Company
  noimage
  Traject met Take 5 was zeer praktisch ingestoken met heel goed oog voor klantenperspectief en waar onze potentiële klanten zitten.
  Tiddo Hartman General Manager Via Vai Shoes
  1595674746115
  Wij van Begico Garagedeuren hebben ontzettend veel aan Take 5 gehad. Naarmate ons bedrijf groeide, groeide ook ons idee voor internationale expansie, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Er werd aandachtig naar onze doelen en wensen geluisterd, waardoor alles duidelijk in kaart gebracht kon worden. Uit het onderzoek kwam een duidelijk en specifiek rapport waarmee onze plannen nu gerealiseerd kunnen worden.
  Gianni Doelwijt CEO Begico Garagedeuren
  1592221286395

  Wat is de SIB Coachingsvoucher?

  Wil je als Nederlandse MKB-ondernemer samen met een specialist de mogelijkheden bekijken om zaken te gaan doen in het buitenland? Dan krijg je met de SIB-Coachingsvouchers van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) tot maximaal €2500,- aan kosten vergoedt. Meerdere adviseurs van Take 5 zijn door de RVO gecertificeerd als coach binnen het traject van de SIB-Coachingsvoucher.

  Voor wie is de SIB Coachingsvoucher?

  Om in aanmerking voor de SIB Coachingsvoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te komen, dien je:
  • Een bestaande onderneming te hebben
  • Te voldoen aan de criteria voor MKB-ondernemingen. Onder andere mag je:
   • Maximaal 250 werknemers hebben
   • Een jaaromzet hebben van maximaal 50 miljoen euro
   • Een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro hebben
  • Je onderneming moet gevestigd zijn in Nederland