Take 5 en de kracht van sturen op KPI’s (Kritische succes factoren)

Take5 helpt MKB bedrijven te groeien in omzet en resultaat en deze verbeteringen ook structureel te implementeren.

Het principe om continu te verbeteren is een kwestie van weten en meten wat voor uw bedrijf de werkelijke belangrijke parameters zijn die het fundament van uw bedrijf vormen, de zogenaamde KPI’s van uw bedrijf.

Dit is voor elk bedrijf en voor elke situatie verschillend en daarom is het belangrijk om juist die KPI’s in kaart te brengen die voor uw bedrijf en uw situatie en strategie belangrijk zijn. Het is juist niet de bedoeling om een volledig nieuwe tijdrovende opzet van rapportage- en meetsystemen te maken waarbij u periodiek en achter af geïnformeerd wordt.

Wij ontwikkelen juist een veel meer Real Life omgeving van kritische meetpunten die continue input leveren voor de juiste (bij)sturing van uw resultaten. Vooraf maken wij middels een Quick Scan een analyse welke kritische actuele informatie nodig is om doelen / verbeteringen echt te realiseren.

Wij kijken naar de externe en interne omgeving en vinden altijd de juiste mix van optimalisatie gebieden enerzijds en anderzijds zijn we heel concreet in hoe een praktisch plan van aanpak snel kan leiden van de huidige naar de wenselijke nieuwe situatie.  Het hierop ontwerpen van Real Life informatie van de unieke KPI’s is de meerwaarde die u verder helpt en zorgt dat u SUCCESVOL bent.

Maak kennis met ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vul het formulier hieronder in, dan nemen we spoedig contact met jou op.