Take 5 en de kracht van sturen op KPI’s (Kritische succes factoren)

Take5 helpt MKB bedrijven te groeien in omzet en resultaat en deze verbeteringen ook structureel te implementeren.

Het principe om continu te verbeteren is een kwestie van weten en meten wat voor uw bedrijf de werkelijke belangrijke parameters zijn die het fundament van uw bedrijf vormen, de zogenaamde KPI’s van uw bedrijf.

Dit is voor elk bedrijf en voor elke situatie verschillend en daarom is het belangrijk om juist die KPI’s in kaart te brengen die voor uw bedrijf en uw situatie en strategie belangrijk zijn. Het is juist niet de bedoeling om een volledig nieuwe tijdrovende opzet van rapportage- en meetsystemen te maken waarbij u periodiek en achter af geïnformeerd wordt.

Wij ontwikkelen juist een veel meer Real Life omgeving van kritische meetpunten die continue input leveren voor de juiste (bij)sturing van uw resultaten. Vooraf maken wij middels een Quick Scan een analyse welke kritische actuele informatie nodig is om doelen / verbeteringen echt te realiseren.

Wij kijken naar de externe en interne omgeving en vinden altijd de juiste mix van optimalisatie gebieden enerzijds en anderzijds zijn we heel concreet in hoe een praktisch plan van aanpak snel kan leiden van de huidige naar de wenselijke nieuwe situatie.  Het hierop ontwerpen van Real Life informatie van de unieke KPI’s is de meerwaarde die u verder helpt en zorgt dat u SUCCESVOL bent.

   Aansprakelijkheidsbeperking
De informatie in dit artikel is bedoeld om algemene informatie te geven. Indien er sprake is van nadere toelichting, uitleg of advies heeft dit een algemeen karakter en is dit niet één op één toepasbaar binnen jouw situatie. Wij adviseren je daarom altijd contact op te nemen met een van onze adviseurs voordat je op basis van de informatie, uitleg of het advies besluiten neemt of activiteiten ontplooit.

Maak kennis met ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Denk je eraan om je bedrijf te verkopen of wil je juist een onderneming overnemen? Neem contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

    Maak direct een afspraak