Vraag direct de Kickstartvoucher aan, het kost slechts 1 minuut.

Jouw belangrijkste voordelen:
 • De adviseur bekijkt samen met jou de impact van het coronavirus op jouw bedrijf
 • We bekijken of we nieuwe marken kunnen aanboren
 • We onderzoeken nieuwe (online) verdienmodellen
 • We bekijken wat er nodig is om jouw omzet en winst veilig te stellen

Kickstartvoucher aanvragen


  Deze klanten gingen je voor...

  Take 5 heeft ons heel erg geholpen om onze commerciële propositie te verduidelijken naar onze doelgroep. Door onze propositie scherper te stellen zijn we nu in staat om helder onze specifieke voordelen te beschrijven.
  Wim Jacobs General Manager Zero Friction
  1551108422238
  Take 5 bood ons een heel professionele aanpak bij het ontwikkelen van onze internationale strategie. Dit leverde het beoogde resultaat: Ondertussen zijn we ook actief in andere markten. Een aanrader!
  Kurt Pinoy Directeur Premium Plus
  1587812620854
  Wij van Aberdeen Queen Koffie hebben de samenwerking van ons traject met Take 5 als zeer prettig ervaren. Het contact was altijd correct, vriendelijk en professioneel, maar vooral de kennis en het begrip is het geen dat het meeste indruk heeft gemaakt en vooral ook de bereidheid deze te willen delen.
  Wilbert van de Water Concept Developer Aberdeen Queen Coffee
  1520507334740
  In het export traject met Take 5 is met name aandacht besteed aan het feit dat je bij export initiatieven ook aandacht moet besteden aan zaken als: verpakking, goede ondersteunende informatie in de taal van het exportland en PR activiteiten. Dat verbetert de effectiviteit, en levert meer rendement op! Aanvullend is aandacht geschonken aan betrouwbare bronnen voor mogelijke distributeurs binnen de DACH zone (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Eerste positieve leads gecontacteerd.
  Gerard Visser Sales Manager Staudt Beverwijk Scar & Skin Company
  noimage
  Traject met Take 5 was zeer praktisch ingestoken met heel goed oog voor klantenperspectief en waar onze potentiële klanten zitten.
  Tiddo Hartman General Manager Via Vai Shoes
  1595674746115
  Wij van Begico Garagedeuren hebben ontzettend veel aan Take 5 gehad. Naarmate ons bedrijf groeide, groeide ook ons idee voor internationale expansie, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Er werd aandachtig naar onze doelen en wensen geluisterd, waardoor alles duidelijk in kaart gebracht kon worden. Uit het onderzoek kwam een duidelijk en specifiek rapport waarmee onze plannen nu gerealiseerd kunnen worden.
  Gianni Doelwijt CEO Begico Garagedeuren
  1592221286395

  Wat is de Kickstartvoucher?

  Ben jij met jouw Nederlandse MKB-onderneming actief in het buitenland en zijn jouw buitenlandse activiteiten geraakt door de coronacrisis of de gevolgen van het COVID-19 virus? Dan krijg je met de Kickstartvoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) 80% van de kosten tot maximaal € 2500,- vergoedt om samen met een adviseur de gevolgen van de coronacrisis voor jouw bedrijf te beperken in relatie tot de buitenlandse activiteiten.

  Meerdere adviseurs van Take 5 zijn door de RVO gecertificeerd als specialist binnen het traject van de Kickstartvoucher.

  Voor wie is de Kickstartvoucher?

  Om in aanmerking voor de Kickstartvoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) te komen, dien je:
  • Een bestaande onderneming te hebben
  • Te voldoen aan de criteria voor MKB-ondernemingen. Onder andere mag je:
   • Maximaal 250 werknemers hebben
   • Een jaaromzet hebben van maximaal 50 miljoen euro
   • Een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro hebben
  • Je onderneming moet gevestigd zijn in Nederland
  • Je bent actief in het buitenland
  • Je buitenlandse activiteiten zijn geraakt door de coronacrisis