RVO Erkend 2020-08-12T11:34:42+02:00

RVO Erkend

Voucher individuele coaching SIB

Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken om te exporteren naar buitenlandse markten. SIB biedt u verschillende vouchers. Met een voucher individuele coaching onderzoekt u met een adviseur/coach uw mogelijkheden in het buitenland, en werkt u naar een concreet actieplan.

Take5 algemeen:

Take5 is middels gecertificeerde coaches dé erkende organisatie om voor u en met u een succesvolle aanpak te zoeken en vinden om succesvolle export voor te bereiden met uiteindelijk doel uw omzet te laten groeien. Alle zaken die besproken worden en het op te leveren eindrapport is exclusief en alleen voor u. Ook mogen wij voor u de aanvraag verzorgen, zodat u snel daar geen effort in hoeft te steken.

Waarom Take5:

  • Wij zijn gespecialiseerd in Internationaal zaken doen.
  • Wij hebben niet alleen kennis en kunde van deze materie maar veel ervaring.
  • Wij kunnen aantonen over een uitmuntend track record te beschikken van vele tientallen ondernemers die wij hebben mogen begeleiden.

Voorwaarden om in aanmerking te komen zijn:

  • U bent mkb-ondernemer. Met de mkb-toets kunt u nagaan of uw organisatie geldt als een mkb-onderneming.
  • In het afgelopen jaar bedroeg de export niet meer dan 25% van de totale omzet van uw onderneming. Of uw onderneming staat niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • In totaal mag uw onderneming, of de groep waartoe uw onderneming behoort, in het huidige en de 2 voorgaande belastingjaren maximaal € 200.000 aan de-minimissteun ontvangen.

Voor verschillende sectoren gelden extra voorwaarden, hier houden wij als Take5 rekening mee.

Voucher aanvragen!

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha