//Klaar voor de stap over de grens?
Klaar voor de stap over de grens? 2020-08-12T11:25:34+02:00

Klaar voor de stap over de grens?

Eigenlijk gaat het best lekker met je bedrijf. Maar je betrapt jezelf erop dat “het buitenland” af en toe door je hoofd flitst maar je er niet echt aan toe komt. Kan mijn product of dienst ook succesvol zijn in een ander land? Kan ik in een ander land wellicht beter bepaalde activiteiten van mijn bedrijf onderbrengen (betere kwaliteit voor handen, andere wet- en regelgeving, lagere kosten, betere markt, etc.)? En wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken om naar het buitenland te gaan?

Laat het nu gratis uitzoeken !
Take 5 is een door de Nederlandse overheid (RVO) gecertificeerd kantoor. Het kan op basis van haar kennis en ervaring in het zakendoen met het buitenland ingeschakeld worden voor de Starters International Business (SIB) “Voucher Individuele Coaching” met een waarde € 2.500,- (ex BTW). Omdat de Nederlandse overheid wil stimuleren dat bedrijven de stap over de grens gaan zetten maakt zij het mogelijk om met een gecertificeerd adviseur vragen te beantwoorden zoals:

  • Hoe pakt u die stap of uw export goed aan?
  • Wat zijn de sterke punten van uw bedrijf?
  • Welke markten bieden kansen?
  • Wat moet u doen om die kansen te pakken?

In het traject onderzoekt u samen met de adviseur de mogelijkheden en risico’s in het buitenland. U werkt toe naar een actieplan voor een internationaliseringstrategie.

Hoe werkt het ?
De ondernemer kan de SIB Coaching Vouchers aanvragen bij de RVO – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De ondernemer geeft zelf aan welke gecertificeerde adviseur hem gaat begeleiden om dit traject te onderzoeken. Tenslotte schakelt de ondernemer de aangegeven adviseur in om het coaching-traject te doorlopen.

Voor de waarde van de voucher (€ 2.500,- ex BTW ) kan Take 5 de belangrijkste vragen of u klaar bent voor de stap over de grens met u beantwoorden, zodat u een duidelijk en persoonlijk actieplan krijgt voor de volgende stap.

En dus …… is dit traject in feite GRATIS.
Op basis van de kennis en ervaring opgedaan in de praktijk, kijkt Take 5 samen met u op een pragmatische manier naar uw bedrijf en maakt in dit traject specifieke zaken eenvoudig inzichtelijk, over hoe en waar u de eventuele stap over de grens zult kunnen gaan zetten. Die kennis én ervaring van zakendoen in en met het buitenland stellen we ondernemers graag ter beschikking.

Voucher aanvragen!

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha