Wil je de waarde van je bedrijf laten bepalen?

Loop je al langer rond met het idee om je bedrijf te gaan verkopen? Maar weet je niet precies
wat je moet verwachten van de waarde van de je bedrijf en hoe je de waarde van je bedrijf moet bepalen? Dan is een indicatieve waardebepaling iets voor jou.

Tijdens de indicatieve waardebepaling gaan de gecertificeerde business valuators van Take 5 aan slag om de mogelijke marktwaarde van jouw onderneming te bepalen. Op basis van deze indicatieve waardebepaling krijg je een idee van wat jouw onderneming zou kunnen opbrengen als je je onderneming besluit te verkopen.

Business valuators | Take 5 | Specialist waardebepaling bedrijven

Heb je een fiscale waardebepaling van je bedrijf nodig? Onze ervaren business valuators en overnamespecialisten met fiscale kennis helpen je ook graag. Kijk hier voor meer informatie.

Wil je de precieze waarde van je onderneming weten? Tijdens onze verkoopbegeleidings-trajecten berekenen we het altijd voor je.

Ad van Poelje

Johan van den Berg

Business Valuators 

Ontdek de écht waarde van jouw bedrijf, niet de boekhoudkundige waarde!

De business valuators van Take 5 waarderen je bedrijf op basis van de marktwaarde. Dit is wezenlijk anders als de boekhoudkundige waarde die een accountant doorgaans voor je zal berekenen. Een accountant kijkt doorgaans naar een optelling van alle bezittingen en schulden van het bedrijf, wat doorgaans veel lager uitpakt dan wat het bedrijf op de markt waard is.

Weet wat je bedrijf waard is

Met behulp van onze unieke indicatieve waardebepaling laat je onderzoeken wat de mogelijke opbrengst kan zijn als je jouw bedrijf zou verkopen.
Specialist in bedrijfsovernames | Take 5
Take 5 Indicatieve waardebepaling
Je krijgt inzicht in de mogelijke opbrengst van je ondernemingJe krijgt inzicht in de mogelijke opbrengst van je onderneming
Je krijgt advies over welke optimalisaties je nog kunt doorvoeren om je bedrijf beter verkoopbaar te makenJe krijgt advies over welke optimalisaties je nog kunt doorvoeren om je bedrijf beter verkoopbaar te maken
Je krijgt advies over welke optimalisaties een hogere opbrengst zullen verwezenlijkenJe krijgt advies over welke optimalisaties een hogere opbrengst zullen verwezenlijken
Je weet ongeveer hoe gewild jouw onderneming zal zijn bij verkoopJe weet ongeveer hoe gewild jouw onderneming zal zijn bij verkoop
Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen je voor

oos 300x100 white
juma 300x100 white
jobmassage 300x100 white
ab 300x100 white
hazacom 300x100 white
safeaccess 300x100 white
fihuma 300x100 white
anyroute 300x100 white