Maakt het coronavirus indruk? Ontdek onze Corona Herstel Support.

Krijg €2500,- extra aan hulp vergoed als je bedrijf geraakt is door de COVID-19 pandemie met de RVO Kickstartvoucher.

Veel sectoren worden geraakt door de COVID-19 pandemie, wellicht ook de sector waarin jij actief bent. Je staat er niet alleen voor, de ervaren adviseurs van Take 5 helpen je graag! Met behulp van onze Corona Herstel Support kun je de toekomst van jouw bedrijf en je werknemers in eigen hand nemen wanneer je buitenlandse omzet geraakt is. Tijdens én na de COVID-19 pandemie.

De Nederlandse overheid heeft een stevig pakket aan maatregelen ingevoerd om de gevolgen van de COVID-19 pandemie zoveel mogelijk te beperken voor ondernemers. 

De Take 5 Corona Recovery Support valt onder de maatregelen van de Kickstart Voucher die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wordt uitgegeven en bovendien is Take 5 door de overheid gecertificeerd om dit traject te begeleiden. 

Hierdoor krijg je €2500,- vergoedt door de RVO van het Take 5 Corona Herstel Support-pakket van €3125,- euro. Je betaalt zelf dus slechts €625,-.

We bekijken samen met jou welke hulp het hardst nodig is, maar we kijken sowieso naar de volgende doelen:

  • Hoe je je omzet kan behouden en je bedrijf kunt aanpassen aan de huidige situatie
  • Hoe je het hoofd boven water kan houden tijdens deze pandemie
  • Hoe je ervoor zorgt dat je weer helemaal klaar staat om te groeien als de situatie normaliseert

Meer weten over de Corona Herstel Support en de RVO Kickstartvoucher? Lees hier verder.

   Aansprakelijkheidsbeperking
De informatie in dit artikel is bedoeld om algemene informatie te geven. Indien er sprake is van nadere toelichting, uitleg of advies heeft dit een algemeen karakter en is dit niet één op één toepasbaar binnen jouw situatie. Wij adviseren je daarom altijd contact op te nemen met een van onze adviseurs voordat je op basis van de informatie, uitleg of het advies besluiten neemt of activiteiten ontplooit.

Maak kennis met ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Denk je eraan om je bedrijf te verkopen of wil je juist een onderneming overnemen? Neem contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

    Maak direct een afspraak