Bedrijfsovernamespecialist

Op zoek naar een bedrijfsovernamespecialist? Zoek niet verder en laat onze ervaren specialisten je helpen met alles rondom bedrijfsovernames.
Onze bedrijfsovernamespecialisten zorgen ervoor dat alles geregeld is
Onze bedrijfsovernamespecialisten zoeken én vinden de juiste kopers of onderneming om over te nemen
Je wordt gedurende het complete bedrijfsovernametraject ontzorgt door onze bedrijfsovernamespecialisten
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Behoefte aan de expertise van een bedrijfsovernamespecialist?

Dan ben je bij Take 5 het juiste adres. Elke benaderbare bedrijfsovername specialist binnen ons team staat klaar om je op een laagdrempelige manier van A tot Z te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar mogelijke kopers voor een bedrijfsovername, een juridische specialist nodig hebt bij het afwikkelen van een bedrijfsovername of niet weet waar je moet starten, onze specialisten ontzorgen je op een professionele manier tijdens het volledige traject.

Dit maakt Take 5 uniek

Take 5

Samen met jou

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.
Take 5

Stap voor stap

De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken richting een overname. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.
Take 5

Ervaren en gecertificeerd

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd bedrijfsovername-advieskantoor. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.
Take 5

Als bedrijfsovernamespecialist kennen we de weg naar overnamekandidaten

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke overnamekandidaten. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste koper. Mogelijk hebben we al een aantal geïnteresseerde partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke kopers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste overnamekandidaat te vinden.

Succesverhaal

Stapsgewijs toewerken richting de verkoop van Metaaltechniek Tholen

Leo had nog veel plezier in het ondernemen maar was al langere tijd aan het nadenken over een eventuele verkoop van zijn bedrijf, maar hij wist niet wanneer het beste moment hiervoor was. De unieke stapsgewijze aanpak van Take 5 heeft Leo de beslissing doen maken om het proces te starten en uiteindelijk zijn onderneming te verkopen.

Maak vrijblijvend kennis met een bedrijfsovernamespecialist uit ons team

Weten hoe we je kunnen helpen bij een overname? Start door een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in te plannen met een bedrijfsovernamespecialist uit ons team van experts.