//Certificering
Certificering 2020-05-18T10:56:23+02:00

Certificering

Lopende certificering Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht
De BOBB heeft de volgende doelstellingen welke aansluiten bij die van Take 5:

De BOBB wil de kwaliteit van advisering en bemiddeling door de aangesloten leden waarborgen ten gunste van de ondernemer die zijn bedrijf wil verkopen en de partij die een bedrijf wil overnemen.

De BOBB beoogt een krachtig instituut te zijn dat in de markt garant staat voor transparantie en kwaliteit. De aangesloten leden hebben een gedragscode. En hebben zelf een geschillencommissie in het leven geroepen.

De BOBB vertegenwoordigt de professionele bedrijfsoverdrachtadviseur richting politiek en andere belanghebbenden bij onderwerpen waarbij bedrijfsoverdracht een rol speelt.

Overname proces
Wij als Take 5 bieden ook juist die BOBB kwaliteit in het begeleiden van het gehele overname proces. Van onderzoek of uw bedrijf verkoopklaar is tot en met de overdracht én daarna. Dit complexe proces kent een lange weg en diverse stappen om tot een goed resultaat te komen. Juist wij kunnen het onderscheid maken doordat we dit gehele kwalitatieve en emotionele proces voor u kunnen verzorgen en optimaliseren!

Certificering:
Wij zijn binnen Take 5 met drie partners kandidaat leden van de BOBB als overnameadviseurs. Take 5 voldoet aan de kwaliteitseisen, zoals vastgelegd in het huishoudelijk reglement van de BOBB. Onderdeel van het definitieve certificeringstraject is het valideren van een recente praktijkcase van de kandidaat leden. Als volwaardige lid zijn wij vervolgens verplicht tot deelname aan een permanent educatieprogramma’s voor het up-to-date houden en vergroten van de kennis en vaardigheden.

Waarom Take5:

  • Wij zijn gespecialiseerd in het overname proces.
  • Wij hebben niet alleen kennis en kunde van deze materie maar ook veel ervaring.
  • Wij kunnen aantonen over een uitmuntend track record te beschikken van diverse ondernemers die wij hebben mogen begeleiden.

Voucher aanvragen!

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha