Bedrijfsovername begeleiding

Overweeg je een bedrijfsovername te doen? Laat je dan bijstaan door onze ervaren specialisten en haal het maximale uit het overnameproces.
Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is tijdens de bedrijfsovername
We zoeken én vinden de juiste kopers of onderneming om over te nemen
We ontzorgen je volledig tijdens het hele traject van de bedrijfsovername
Deze ondernemers gingen je voor
Take 5 heeft Tiny Rebel Houses corporate finance advies
Take 5 heeft OpenDairy gefaciliteerd in een waardebepaling van de onderneming
Take 5 verricht voor Allpro diverse corporate finance werkzaamheden
Logo 03
Logo 02
Take 5 heeft begeleidt in de bedrijfsovername van Autoschade Van den Bergh

Behoefte aan professionele bedrijfsovername begeleiding?

Dan ben je bij Take 5 aan het juiste adres. Onze team van benaderbare bedrijfsovername-specialisten staat klaar om je op een laagdrempelige manier van A tot Z te begeleiden. Of je nu op zoek bent naar mogelijke kopers, juridische begeleiding nodig hebt bij het afwikkelen van een bedrijfsovername of niet weet waar je moet starten, wij ontzorgen je op een professionele manier tijdens het volledige bedrijfsovername traject.

Dit maakt Take 5 uniek

Take 5

Samen met jou

Jij kent je onderneming als de beste, daarom werken onze benaderbare overnamespecialisten graag samen met jou aan het verkrijgen van de best mogelijke overnameresultaten. We betrekken je waar mogelijk in het proces zodat je stap-voor-stap afscheid neemt van jouw onderneming. Wanneer je dat wilt, kunnen we je ook op bepaalde gebieden compleet ontzorgen en kijken we samen met jouw vertrouwde accountant of boekhouder bijvoorbeeld naar de financiële zaken en zoeken we samen naar de perfecte verdeling.
Take 5

Stap voor stap in bedrijfsovername begeleiding

De dienstverlening van Take 5 is zo ingericht dat we altijd stapsgewijs werken bij bedrijfsovername begeleiding. Zo weet je duidelijk vooraf wat er gaat gebeuren, waar je aan het einde van elke stap staat én kun je aan het einde van iedere stap bepalen of je al dan niet door wilt gaan met het overnameproces. Zo blijf je altijd zelf in regie bij misschien wel de belangrijkste transactie in je levensloop als ondernemer. Natuurlijk weet je vooraf altijd wat onze begeleiding je gaat kosten.
Take 5

Ervaren en gecertificeerd in bedrijfsovername begeleiding

Take 5 is een door de BOBB gecertificeerd voor bedrijfsovername begeleiding. Inmiddels hebben we 100-en dossiers succesvol begeleid. Door onze certificering mag je ervan uit gaan dat we altijd integer handelen en aan jouw kant staan tijdens alle stappen van het proces. Ook wordt onze kennis regelmatig bijgeschoold naar aanleiding van actuele gebeurtenissen en veranderende regelgeving.
Take 5

We kennen de weg naar overnamekandidaten

De aanpak van Take 5 kenmerkt zich door het actief zoeken naar mogelijke overnamekandidaten. We gaan actief (maar wél discreet) op zoek naar de beste koper. Mogelijk hebben we al een aantal geïnteresseerde partijen op het oog of anders weten we de weg naar deze mogelijke kopers te vinden. We gebruiken ons eigen netwerk, onze eigen databanken en soms online marktplaatsen en netwerkgroepen om dé beste overnamekandidaat te vinden.

Succesverhaal

Stapsgewijs toewerken richting de verkoop van Metaaltechniek Tholen

Leo had nog veel plezier in het ondernemen maar was al langere tijd aan het nadenken over een eventuele verkoop van zijn bedrijf, maar hij wist niet wanneer het beste moment hiervoor was. De unieke stapsgewijze aanpak van Take 5 heeft Leo de beslissing doen maken om het proces te starten en uiteindelijk zijn onderneming te verkopen.

Maak vrijblijvend kennis met onze bedrijfsovername begeleiding

Laat onze ervaren experts je begeleiden bij jouw bedrijfsovername. Start door een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in te plannen.