De juiste kandidaat bij bedrijfsopvolging

Bij een bedrijfsopvolging ben je opzoek naar de juiste kandidaat om de toekomst van jouw bedrijf te garanderen. Dit kan een familielid zijn of via een management buy-in gaan. Laat de specialisten van Take 5 jou dan helpen om een goede bedrijfsopvolging voor je bedrijf te realiseren.

Wij zorgen onder andere voor:

  • Dat alles geregeld is voor bedrijfsopvolging
  • Dat we optimalisaties aandragen om je bedrijfsopvolging makkelijker te realiseren
  • Dat we de beste kandidaat voor jouw bedrijfsopvolging zullen vinden
  • Een volledige begeleiding van het proces, vanaf jouw eerste idee tot en met de afronding van de transactie, of zelfs daarna wanneer je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

Bedrijfsopvolging met Take 5 is uniek

Ongeacht de situatie waar je je in bevindt, de aanpak van Take 5 is uniek.
Ervaring

De adviseurs van Take 5 hebben een track-record van meerdere succesvolle bedrijfsopvolgingen

Actieve search

We gaan namens jou of samen met jou actief op zoek naar de ideale kandidaat voor je bedrijfsopvolging. Hiervoor gebruiken we ons netwerk en online marktplaatsen.

Juridische kennis

We beschikken over uitgebreide juridische kennis over bedrijfsopvolging, in huis. Hierdoor kunnen we snel schakelen wanneer er bepaalde juridische documenten opgesteld of getoetst moeten worden.

Transparante tarieven

Bij Take 5 weet je vooraf waar je aan toe bent door een duidelijke all-in offerte. Bovendien bieden we je na elke stap in het proces van de bedrijfsopvolging de mogelijkheid om het traject te stoppen.

Certificering

Take 5 is aangesloten bij de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in bedrijfsverkoop. Bovendien beschikt Take 5 over meerdere door de BOBB gecertificeerde bedrijfsverkoopadviseurs en kandidaat-overnameadviseurs. Door onze certificering van de BOBB garanderen we je kwaliteit, integriteit en transparantie. We werken daartoe volgens de door de BOBB opgestelde gedragscode.

Waarom is het belangrijk om te werken met een adviseur die is aangesloten bij de BOBB?

  • Wanneer een adviseur lid is van de BOBB en door de BOBB gecertificeerd is, kun je ervan uitgaan dat je kwalitatieve advisering en bemiddeling krijgt bij je bedrijfsopvolging.
  • Alle aangesloten adviseurs handelen alleen ten gunste van de opdrachtgever.
  • De BOBB waakt voor transparantie en kwaliteit door middel van de door hen opgestelde gedragscode die door alle aangesloten adviseurs verplicht gevolgd moet worden.
  • Mocht er tijdens het proces iets verkeerd gaan, heb je toegang tot de onafhankelijke geschillencommissie van de BOBB.

Klaar voor de start?

Maak vrijblijvend kennis met onze experts in bedrijfsopvolging

Je bent in goed gezelschap

oos 300x100 white
juma 300x100 white
jobmassage 300x100 white
ab 300x100 white
hazacom 300x100 white
safeaccess 300x100 white
fihuma 300x100 white
anyroute 300x100 white